Ponuda I Poziv Za Ucenje Ladina

PONUDA I POZIV ZA UČENJE LADINA

Nikada nije ni prerano, a ni prekasno naučiti jedan jezik. Želiš da naučiš LADINO?

(Ova ponuda važi i za italijanski i španski, švedski, a uskoro i za jidiš, finski, latinski, poljski i turski) Želiš da učiš kod svoje kuće ili bilo gde drugde po sopstvenom taktu?

Želiš da učiš preko interneta?

Želiš da je besplatno?

Spreman/a si da odvojiš par – tri sata nedeljno za učenje?

Želiš da do Nove godine imaš „crni pojas“ u ladinu?

Ako je bar jedno DA na postavljena pitanja, onda si dobrodošao/la.

Naime, stvari stoje ovako:

Na mojoj stranici www.mediana.se nalazi se puno tekstova na ladinu i stalno se nadopunjuje. Tu ima i informacija. Mnogo se može saznati o sefardskom kulturnom nasleđu. Za onog koji želi da nauči ladino stvaram i bloggde se nalaze sve lekcije, nepoznate reči, vežbe, zadaci i rešenja, instrukcije šta, kako, kada, gde i koliko učiti. Usmeni deo radimo preko SKYPE-a jednom nedeljno po dogovoru u određeno vreme. Ja sam vodič, trener.

Kurs traje dvanaest (12) nedelja. Možeš početi kada želiš i radimo po jednu lekciju nedeljno. Sve radimo preko bloga na koji imaju pristupa samo oni koji su na kursu. Tu je i naš forum gde svako može postavljati pitanja, odgovarati, raditi zadatke.

Posle pređenog kursa stičeš čvrste osnove u jeziku. Jedino što molim je dastalno daješ svoje mišljenje o kursu, šta je dobro, a šta treba izmeniti, da li je nešto preteško ili mi ukazuješ na ono što nije dobro ili dovoljno objašnjeno.

Onaj koji je zainteresovan može se osećati u potpunosti slobodan/na da mi se obrati na adresu: moc.liamtoh|uanah_m#moc.liamtoh|uanah_m

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License