Otkazana Suradnja

Otkazana suradnja

Književnica, kolumnistica i aktivistica za ženska prava Vedrana Rudan izazvala je buru u javnosti zbog citiranja Ane Frank i svog komentar na rat u Gazi. Zbog neprimjerenih izjava Nova TV joj je otkazala suradnju.

Nova TV, osim što je otkazala suradnju Vedrani Rudan, u međuvremenu se i javno se ispričala židovskoj zajednici i svima koji su se mogli naći uvrijeđeni zbog komentara gošće komentatorice "IN Magazina" navodeći da je u toj emisiji ona iznijela isključivo svoje osobno stajalište, a nikako i ni u kojem slučaju stajalište Nove TV.

Njezin komentar u "IN Magazinu" osudili su predsjednik Savjeta za nacionalne manjine Republike Hrvatske Aleksandar Tolnauer, zagrebačka Židovska općina te Židovska vjerska zajednica Bet Israel u Hrvatskoj.

Bojim se. Molim one koji su mi dali otkaz da budu milostivi. Ne ubijte mi djecu, ne razvalite mi kuću raketom, priopćila je Rudan koja je odbila ponudu Nove TV ispričati se u emisiji.

Zanimljivo je da je Nova TV osudila prilog Vedrane Rudan i ogradila se od njega, a da ga je zasigurno pregledala prije objave. A osobito prije reprize. (Media servis/TotalPortal)

BlinkListblogmarksdel.icio.usdiggFarkfeedmelinksFurlLinkaGoGoNewsVineNetvouzRedditYahooMyWebFacebook

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License